Real time web analytics, Heat map tracking

Bolnes 1964 op TV Ridderkerk

In 1964 is er een film gemaakt in de wijk Bolnes, waarin langs de filmer langs de deuren is gegaan. Een film met uniek beeldmateriaal en het laat een stuk geschiedenis zien van Ridderkerk. In zo’n drie kwartier aan film wordt een prachtig tijdsbeeld weergegeven. In deze film staat Bolnes centraal, waarbij vele gezichten van inwoners van toen voorbij komen. Kortom een mooie en rijke terugblik op een deel van de Ridderkerkse geschiedenis.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk van maandag 1 januari 2018 tot en met zondag 7 januari 2018 op de de tijdstippen 16.00, 18.00 en 22.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .