Real time web analytics, Heat map tracking

Jaaroverzicht van de Hollandse 10

Komend weekend is van het maandelijkse tv-programma Hollandse 10 weer een jaaroverzicht te zien bij TV Ridderkerk. Bij Radio Ridderkerk presenteert Richard Veen wekelijks het radioprogramma Lekker Hollands met daarin de Hollandse 10, maar daarnaast is er ook een maandelijkse tv-editie van dit programma, waarin het Nederlandse lied centraal staat.

In de nieuwste aflevering van de Hollandse 10 wordt vanaf vrijdag 29 december tot en met zondag 31 december 2017 meermalen in de middag en avond het jaaroverzicht uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is het hele weekend te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk . Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .