Real time web analytics, Heat map tracking

Filmblok 33 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 2 januari en op zaterdag 6 januari 2018 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In dit drieëndertigste filmblok zijn 4 films opgenomen:
- Tweestrijd: Een speelfilm over een weddenschap en vriendschap.
- Temperamento Cultura: Een vakantiereportage over een enerverende avond.
- Dorien's date: Een speelfilm waaroin een afspraakje slecht afloopt.
- Winter in de Waard: Een sfeerimpressie over de winter in de Alblasserwaard.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .