Real time web analytics, Heat map tracking

Filmblok 31 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 19 december en op zaterdag 23 december 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In dit éénendertigste filmblok zijn 4 films opgenomen:
- Het Dagboek: Een speelfilm over de stem van ongeboren kind.
- NK Sprietlopen 2005: Een reportage over het NK Sprietlopen in 2005 in Puttershoek.
- Kattekwaad: Een speelfilm over een buurman die zich jong voelt als hij plagende kinderen ziet.
- De verborgen gang: Een kolenmijn in Beringen (België).

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .