Real time web analytics, Heat map tracking

Presentatie boek Ridderkerk na de Tweede Wereldoorlog op TV

Afgelopen zaterdag 28 oktober 2017 werd in de Oudheidkamer een nieuw boek over de Ridderkerkse geschiedenis gepresenteerd. De nieuwste uitgave van Stichting Oud Ridderkerk is met 640 pagina's een lijvig boek geworden, maar er is dan ook vier jaar aan gewerkt om het te kunnen laten verschijnen. Het boek 'Ridderkerk na de Tweede Wereldoorlog' is het werk van maar liefst veertien auteurs, die eraan gewerkt hebben.

Het boek kost € 25,- en is verkrijgbaar in de Oudheidkamer en Boekhandel de Ridderhof.

RTV-Ridderkerk was hierbij ook aanwezig en maakte een sfeerimpressie. Deze impressie is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf woensdag 1 november t/m zondag 5 november 2017 telkens op het even uur, vanaf 16.00 uur tot en met 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .