Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Filmblok 21 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 22 mei en op zaterdag 26 mei 20108 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

Filmblok 20 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. Op dinsdag 15 mei en op zaterdag 19 mei 2018 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

 

Lees meer...

Spotlight met Lisanne Spaander

De zangeres Lisanne Spaander staat centraal in een nieuwe aflevering van Spotlight bij RTV-Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt Lisanne Spaander en gitarist Rens Litjens in de studio.

Lees meer...

Filmblok 19 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. Op dinsdag 8 mei en op zaterdag 12 mei 2018 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

Spotlight met Perry Zuidam

De zanger Perry Zuidam staat centraal in een nieuwe aflevering van Spotlight bij RTV-Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt Perry in de studio. Inmiddels staat Perry al weer 20 jaar op de planken en heeft hij sinds een aantal jaren van zijn hobby zijn beroep kunnen maken.

Lees meer...