Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Mr. Boogie Woogie live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 14 september 2017 Mr. Boogie Woogie in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving toen in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Lees meer...

Filmblok 17 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. Op dinsdag 24 april en op zaterdag 28 april 2018 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

Filmblok 16 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen periode al meerdere afleveringen uit. Op dinsdag 17 april en op zaterdag 21 april 2018 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

Speakerpunch in Spotlight

De regionale band Speakerpunch staat centraal in een nieuwe aflevering van Spotlight bij RTV-Ridderkerk. De Ridderkerkse zanger Martijn Vermeulen bracht recent een bezoek in de studio.

Lees meer...

Nawroz in Theater Het Plein op TV Ridderkerk

Vrijdag 23 maart 2018 werd voor het eerst het Nawroz Festival gehouden in theater Het Plein in Ridderkerk. Nawroz betekent een nieuw begin en is de eerste dag van de lente volgens de Perzische oorsprong en wordt ook wel gezien als de nieuwjaarsdag, die wordt gevierd met gezellig samenkomen, lekker eten, zang en dans.

Lees meer...