Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Oudelande wint weer

Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van Oudelande opnieuw een goede overwinning gepakt. Uit bij PTC werd er met 1-4 gewonnen. De dag begon niet goed voor Oudelande.

 

Mitchell Slingerland verloor in 2 sets van Jouke de Vries (6-3 6-3). Albert van der Linde en Franklin Slingerland trokken de stand gelijk via een 4-6 3-6 overwinning op Leon van Bokkel en Peter van Veen. Pieter van der Linde was niet in vorm in zijn singelpartij. Ondanks de slechte vorm was hij toch te sterk voor Erwin van der Schoor (3-6 3-6). Van der Linde kwam in het daaropvolgend dubbelspel met Franklin Slingerland een stuk sterker voor de dag. Tegenstanders de Vries en van Bokkel kwamen duidelijk tekort in een simpele 3-6 3-6 overwinning. Het afsluitende dubbelspel van Mitchell Slingerland en Albert van der Linde was alleen in de 2e set nog enigszins spannend. Het afsluitende punt werd via een 0-6 4-6 overwinning binnen gehaald.

 

 

Zoals voorspeld blijft concurrent Zwijndrecht ook winnen. Oudelande kan alleen bij een nederlaag van Zwijndrecht nog kampioen worden. Plek 2 is met een voorsprong van 7 punten op nr. 3 Heer Jan al zeker. Over twee weken speelt Oudelande thuis tegen Waddinxveen. Concurrent Zwijndrecht mag het opnemen tegen laagvlieger Schiebroek.