Real time web analytics, Heat map tracking

HBM Dakbedekking/Taveri sluit af met zege

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben het seizoen afgesloten met een overwinning in de thuiswedstrijd tegen het reeds gedegradeerde Vriendenschaar uit Gouda. Ondanks dat er voor beide teams niets meer op het spel stond (De Ridderkerkers waren tenslotte al zeker van handhaving) werd er toch flink om de punten gestreden en stond er uiteindelijk een nipte 6-4 eindstand op het scorebord.

Patrick Weijers die een sterk seizoen kende bleef ook ditmaal ongeslagen. Robert Beenes tekende voor twee overwinningen in het enkelspel. Johan van Meurs verscheen, ondanks eerdere berichten van niet,  toch op het wedstrijdformulier en wist zowaar een pot in winst om te zetten.

Nog voor deze laatste competitiewedstrijd had HBM/Taveri zich al flink geroerd op de transfermarkt en heeft het zich voor het komende seizoen versterkt met Hans Stapels. Een speler die nu nog uitkomt voor NTTC uit Nieuwerkerk a/d Ijssel en te boek staat als een ervaren en prima hoofdklasse speler. Stapels zal van Meurs vervangen die nu definitief zijn batje opbergt. Nu de competitie ten einde is betekent niet dat het seizoen er voor de spelers al op zit. De komende weken zullen in het teken staan van enige toernooien op de club waarbij ook de gezelligheid centraal zal staan.