Real time web analytics, Heat map tracking

Nourdin Boukhari verslaat Slikkerveer: 1-3

Slikkerveer speelde op zondag 11 februari 2018 op het eigen Reijerpark tegen GLZ Delsfhaven, dat aantrad met Nourdin Boukhari, oud-profvoetballer van onder andere Sparta en Ajax. Slikkerveer opende goed met meteen in de tweede minuut een kans voor Rivaldo Rodrigues, die zijn schot gepakt zag door de GLZ-keeper.

In de zesde minuut was Boukhari al dichtbij een eerste echte treffer, maar zijn kopbal in de touwen werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de zevende minuut schoot Iwan Tewelde net over het doel van de bezoekers. In de dertiende minuut kreeg Boukhari en klein duwtje in de rug en ging meteen liggen. Invaller scheidsrechter Voogt legde de bal meteen op de stip, terwijl er niet echt veel aan de hand was. Nourdin Boukhari benutte dit buitenkansje slim: 0-1. Vier minuten later had het al weer gelijk kunnen staan, maar de vrije trap van Rene Beute van net buiten de zestien ging net langs de verkeerde kant van de paal. In de 22-ste minuut werd in de defensie van Slikkerveer breed gespeeld, waarbij Nourdin Boukhari de bal met de hand meenam en oog in oog met Mitchel van der Spoel eenvoudig afrondde: 0-2. Slikkerveer speelde voor de rust te mat om de tegenstander in de problemen te brengen. Zes minuten voor de rust kreeg Jair Umarella nog een kans op aangeven van Rene Beute, maar Jair gleed weg voordat hij kon schieten. Zodoende bleef het 0-2 tot bij de rust.

In de tweede helft kwam Slikkerveer veel beter uit de kleedkamer het veld op. Er zat meer strijd in het team en dat leverde meteen kansen op. Een vrije trap van Rene Beute was dit keer wel tussen de palen, maar te zacht om de goalie te verschalken. In de 52-ste minuut was het wel raak. Goed doorzetten van Rivaldo Rodrigues en een prima bal op Joery Josee werd keurig langs de goede kant van de paal binnen geschoten: 1-2. Uit deze aansluitingstreffer putte Slikkerveer nog meer moed om de aanval op te zoeken. In de 58-ste minuut werd Rene Beute goed in stelling gebracht door Rivaldo Rodrigues, maar zijn schot draaide net voor de kruising naast. Daarna kregen de spelers ook nog even een striemende hagelbuit te verteren, maar dat bleek Nourdin Boukhari niet te deren. Uit een vrije trap van zo’n meter of 25 krulde hij de bal geweldig fraai in de linkerkruising: 1-3. Ondanks deze domper bleef Slikkerveer de aanval zoeken. Invaller Chevillio Halden zette vanaf de achterlijn gevaarlijk voor, maar een verdediger van GLZ kon de bal achter schieten. In de 78-ste minuut werd een voorzet van Joery Josee door Steven van Dongen hard en laag ingeschoten, maar de goalie van GLZ tikte de bal ternauwernood naast zijn doel. Ver in de blessuretijd leek Nourdin Boukhari zijn kwartet vol te kunnen maken, maar Mitchel van der Spoel redde goed. Het bleef zodoende 1-3, waarbij toch de nasmaak van de makkelijk gegeven penalty en de handsbal die niet was gezien Slikkerveer toch van minimaal een puntje beroofde. Komende zondag speelt Slikkerveer een cruciale wedstrijd in de degradatiezone uit bij XerxesDZB.

2018 02 11Slikkerveer GLZDelfshavenRivaldoRodrigues

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde (68 – Jeroen Capelle), Danny Rijnberk, Steven de la Rambelje, Valerio Vers, Rene Beute, Joery Josee, Rick Drenth (60 – Chevillio Halden), Jair Umarella, Steven van Dongen en Rivaldo Rodrigues.