Real time web analytics, Heat map tracking

Zware nederlaag HBM Dakbedekking/Taveri

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben afgelopen zaterdag een zware nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen de Teffers uit Roelofarendsveen. De Treffers geldt als een van de grote favorieten voor het kampioenschap in de Hoofdklasse en dat was zeker terug te zien aan de eindstand. 9-1 in het voordeel van de thuisclub.

Alleen Patrick Weijers wist een tegenpunt te scoren en zo de spreekwoordelijke eer te redden. Nieuwkomer Johan van Meurs gaat met de week beter spelen maar deze tegenstanders waren nog te sterk. Ook Robert Beenes bleef puntloos.

Komende vrijdagavond speelt HBM/Taveri een thuiswedstrijd tegen een andere kandidaat voor het behalen van het kampioenschap, Rijnsoever uit Katwijk. En wederom zullen de Ridderkerkers hun huid duur moeten voorkomen om de schade te beperken.