Real time web analytics, Heat map tracking

Steef Buijs nieuwe trainer vv Rijsoord

Voor het seizoen 2018/2019 heeft de vv Rijsoord Steef Buijs als hoofdtrainer vastgelegd. De 58-jarige Buijs volgt na zes seizoenen trainer Gijs Zwaan op. Op dit moment is Steef Buijs bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij eersteklasser Nieuwenhoorn.

Met de ambitie van de vv Rijsoord zich te handhaven in de hoofdklasse, weet de ervaren trainer volgend seizoen wel raad. Steef Buijs brengt een bak aan ervaring mee én hij is bekend in Ridderkerk. Buijs was eerder trainer bij onder andere RVVH, SV Slikkerveer, Sportclub Feyenoord Brielle en BVV Barendrecht, waar hij de nodige successen haalde. Recent bij Nieuwenhoorn bracht hij de club in drie jaar tijd van de derde klasse naar de eerste klasse.

Nadat bekend werd dat de vv Rijsoord op zoek ging naar een nieuwe trainer solliciteerden veel trainers op de vacature. Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure ziet het bestuur van de vv Rijsoord in Steef de persoon die het beste bij de spelersgroep en de vereniging past. Het bestuur van vv Rijsoord kijkt uit naar een prettige samenwerking.