Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

KCR maakt zich op voor kampioenschap

De ploeg van Glenn de Vries kan zich gaan opmaken voor de kampioenswedstrijd aanstaande zaterdag. KCR won afgelopen zaterdag met 21-18 van het Haagse Achilles. Na de wedstrijd bleek ook nog dat de nummer 2, Futura, verloren had van hekkensluiter Rapid en daarmee komt KCR 3 punten los. Aanstaande zaterdag hebben de Ridderkerkers maar 1 punt nodig om het kampioenschap binnen te slepen.

 

 

Afgelopen zaterdag werden de punten gepakt tegen Achilles. KCR was de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Binnen vijf minuten stond de AKOMAR Shipping-formatie al met 3-0 voor. Opvallend was dat Achilles met name punten pakte vanaf de strafworpstip. Bij de 7-6 tussenstand had Achilles er vier vanaf tweeënhalve meter gemaakt. Bij rust en een tussenstand van 12-11 hadden zeven van de acht spelers van KCR al minstens één doelpunt achter de naam staan.

 

 

Ook na rust was KCR de betere ploeg op het veld. Na de 17-13 van Karin Vlasblom stagneerde de score en werd aan beide kanten 10 minuten lang niet gescoord. Uiteindelijk ging de ballen toch weer vallen en was het zelfs een doelpuntrijke laatste minuut. Uiteindelijk floot arbiter Van Heiningen af bij een 21-18 eindstand.

 

Aanstaande zaterdag speelt KCR thuis tegen Futura. Bij winst zijn de Ridderkerkers kampioen en promoveren ze naar de Overgangsklasse. Aanvang aan de Sportlaan: 16.00 uur.

 

Scores: Remon de Vos 6, Arie van Pelt 4, Karin Vlasblom 3, Panagos Iliadis 2, Yvonne Hoogendoorn 2, Kelly Slikboer 2, Bart van Dam 1, Simone Ravenstijn 1.