Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Jubilarissen Richard Konijnenburg en Louis Flipse gehuldigd

Afgelopen zondag 22 april  2018 werden de jubilarissen Richard Konijnenburg en Louis Flipse op het hoofdveld voor aanvang van de wedstrijd van het eerste elftal in het zonnetje gezet door secretaris Rinus Hitzert.

Lees meer...

De Noord en De Wingerd winnen Cruyff Courts 6 vs. 6 sportdag

Afgelopen donderdag (19 april jl.) organiseerde Welzijn Ridderkerk en de vakleerkrachten i.s.m. SV Slikkerveer de Cruyff Courts 6 vs. 6 sportdag voor alle groepen 7 van het basisonderwijs.

Lees meer...

Oudelande wint van Hiaten

Het heren tennisteam van d’Oudelande heeft de 2e overwinning van het seizoen te pakken. De heren mochten thuis het dit keer opnemen tegen Hiaten uit Ambacht. De dag begon met de 2e singelpartij van Pieter van der Linde tegen Thomas Reijnierse. Reinierse wisselde spetterende forehandwinners af met grote afzwaaiers. Hierdoor werd het een wedstrijd met wisselend niveau. De stabiele van der Linde bleef de gehele partij de overhand houden en won met 6-2 6-3.

Lees meer...

KCR in zwaar weer

Afgelopen zaterdag speelde KCR haar eerste thuiswedstrijd van de tweede helft van het veldseizoen. Het vlaggenschip had het al moeilijk, maar verkeerd na opnieuw een verliespartij nu echt in zwaar weer. De ploeg van Dennis Gaemers liet het afweten tegen de nummer 6 op de ranglijst: DOS/Kampen Veltman. De wedstrijd werd met 21-26 verloren.

Lees meer...

Slikkerveer niet bij de les tegen Excelsior ’20: 1-5

Slikkerveer was in het zogenaamde zes punten duel tegen Excelsior ’20 uit Schiedam niet bij de les. Meteen in de openingsfase waren het de bezoekers die al de score mochten openen. Een voorzet van de rechterflank werd in de tweede minuut bij de tweede paal eenvoudig binnen gewerkt door Leon Roozen: 0-1.

Lees meer...