Real time web analytics, Heat map tracking

Fabian live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 8 februari de formatie Fabian in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Invloeden van blues en americana vormen de rode draad, die door zijn nummers verweven zit. De muzikale roots van Fabian liggen bij de blues. Hij laat zich inspireren door grootheden als Mississippi John Hurt, Muddy Waters, R.L. Burnside en vele anderen die de blues gevormd en gekneed hebben. Het werd dan ook tijd om een ode te brengen aan deze helden die hij schatwaardig is. Tijdens de Spittin’ Blues Tour speelt Fabian werk van hun en eigen werk wat daar op geïnspireerd is. De temperamentvolle blues van de in Spanje geboren Fabian was al eerder te horen tijdens zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland en De Wereld Draait Door. Ook verzorgde hij onder andere het voorprogramma van Eric Bibb. Eén van zijn grote helden waar hij uiteraard ook werk van covert tijdens de Spittin Blues Tour.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl  . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.