Real time web analytics, Heat map tracking

Rekenkastjes voor bridgeclub Bridgevliet

De Ridderkerkse bridgeclub Bridgevliet heeft vrijdag dertien zogenoemde rekenkastjes in gebruik genomen. De apparaten konden worden aangeschaft dankzij bijdragen van de gemeente Ridderkerk en stichting Fonobori. Wethouder Tineke Keuzenkamp en Pieter Louter van Fonobori waren daarom aanwezig bij de wekelijkse bridgemiddag in De Fuik aan de Voorn.

Vroeger werden de resultaten van een bridgewedstrijd handmatig uitgerekend op rekenstaatjes. Tegenwoordig kunnen scores automatisch worden berekend met geavanceerde rekenkastjes en computerprogramma's. Het is voor het eerst dat de veertig leden van Bridgevliet met rekenkastjes werken. Het maakt het cijferwerk een stuk eenvoudiger.

De al dertig jaar bestaande vereniging Bridgevliet is extra aantrekkelijk voor oudere bridgers, sinds er niet meer op maandagavond maar op vrijdagmiddag wordt gespeeld.

180511bridge04