Real time web analytics, Heat map tracking

GroenLinks start campagne

Komende zaterdag 17 februari 2018 start de campagne van GroenLinks Ridderkerk. De vrijwilligers van GroenLinks gaan samen met Albrandswaard en Barendrecht de straat op in de 3 gemeentes. Op de fiets zal een stoet GroenLinksers zo veel mogelijk wijken aandoen in de drie gemeentes en samen de fietsvriendelijkheid in en tussen de BAR-gemeenten testen.

De afdelingen van GroenLinks Albrandswaard, Barendrecht en Ridderkerk hebben regelmatig overleg om over de situaties in de 3 gemeentes te praten en om kennis uit te wisselen. Veel bindt ons in onze vaste standpunten van onder andere duurzaamheid, zorg en groen.

De samenwerking tussen Albrandswaard, Barendrecht en Ridderkerk wordt zaterdag aanstaande vorm gegeven door ook samen in alle plaatsen de wijk in te gaan. Ook in de diverse Ridderkerkse wijken willen we ons GroenLinks geluid laten horen.

We werken samen als BAR gemeenten. En zullen óók de samenwerking vorm gaan geven binnen de coalities, maar daar hebben we uw steun als kiezers wel voor nodig.

GroenLinks: verandering begint in Ridderkerk.