Real time web analytics, Heat map tracking

24-uursactie voor bouwprojecten in Zambia

Vrijdag 2 en zaterdag 3 maart staan voor 6 Ridderkerkse jongeren in het teken van een 24 uurs skelteractie. Met deze actie hopen deze jongeren geld op te halen om in de zomer van 2018 goed beslagen ten eis te komen in Zambia.

Het project waaraan de Ridderkerkse jongeren deelnemen is georganiseerd door de Stichting World Servants, waarbij jongeren en volwassenen uit Nederland zelf deel gaan nemen aan bouwprojecten in verschillende ontwikkelingslanden. De deelnemers bouwen drie weken lang samen met de plaatselijke bevolking.

Op vrijdag 2 maart om 15.00 uur zal een rit van 24 uur op een Mammoetskelter van start gaan. Een Mammoetskelter is een grote skelter die plaats biedt aan 4 personen die al trappend het voertuig aandrijven. Gedurende een etmaal zullen de deelnemers in estafettevorm een route door het centrum van Ridderkerk skelteren. Zaterdag 3 maart om 15.00 uur vindt de finish plaats.

Sponsoren kan door een steentje bij te dragen via: geef.ws/ridderkerk of een e-mail te sturen naar .