Real time web analytics, Heat map tracking

Afscheid gastvrouwen Soos Bolnes

Dinsdag 9 januari nam de Soos Bolnes afscheid van Corrie Engelfriet en Kock Dupree. Beide gastvrouwen zijn in het zonnetje gezet omdat zij zich vele jaren hebben ingezet als vrijwilliger bij de Soos Bolnes.

Corrie was ruim 34 jaar actief als vrijwilliger en Kock 15 jaar. De dames waren iedere dinsdagmiddag aanwezig bij de Breiclub en waren actief bij andere activiteiten die door de Soos werden georganiseerd. Menig soosbezoeker dronk een heerlijke kop koffie of thee, ingeschonken door de dames.

Naast feestavonden organiseert de Soos Bolnes ook maandelijks de bingomiddag en –avond in het WVC Bolnes. “Deze gezellige ontmoetingsactiviteiten zijn mogelijk door de inzet van alle gastvrouwen en de fijne samenwerking met het WVC Bolnes”, zegt ouderenadviseur Henny de Wilt van Welzijn Ridderkerk. “Helaas verlaten Corrie en Kock de Soos, maar niet zonder hen hartelijk te bedanken voor hun inzet en enthousiasme de afgelopen jaren”. Kock wordt deze maand 88 jaar en Corrie volgende maand 83. Natuurlijk blijven zij welkom als bezoeker bij de Soos en mogen zij nu gaan genieten van hun verdiende ‘tweede Pensioen’.

Zou u het leuk vinden om vrijwilligerswerk te doen voor de Soos in Bolnes? Neem dan contact op met Henny de Wilt van Welzijn Ridderkerk via 0180 - 432 350 of