Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Kees van der Duijn Schouten Politicus van het Jaar

Tijdens de radio-uitzending van Politiek Café bij Radio Ridderkerk werd Kees van der Duijn Schouten (SGP) uitgeroepen tot Politicus van het Jaar 2017. Hij liet daarmee de andere twee genomineerden Robert Kooijman (ChristenUnie) en Louis van der Spoel (VVD) achter zich.

 

De vakjury, die bestond uit vertegenwoordigers van de De Combinatie en Het Zuiden en van de lokale omroep RTV-Ridderkerk, te weten respectievelijk Johan Kruithof, Geert van Someren en Eric Harreman gaven Kees van der Duijn Schouten de hoogste score.

 

 

Door de jury werd Kees van der Duijn Schouten de beste debater van de Ridderkerkse gemeenteraad gevonden. Daarnaast omschreef de jury hem als de ‘de vijfde wethouder’ die inspringt als de vergadering daarom vraagt. Zelf was de winnaar na de bekendmaking sprakeloos.

 

,,Ik had er van te voren echt geen rekening mee gehouden, dat ik gekozen zou worden, dus ik ben ook op mijn fiets gekomen en moet even zien hoe ik nu thuis kom'', aldus Kees van der Duijn Schouten, die daarmee Henk van Os (Partij 18Plus) opvolgt als Politicus van het Jaar.