Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Connect2Act zoekt vrijwilligers voor SV Bolnes en ‘De Boodschappenclub’

SV Bolnes zoekt enthousiaste, vrijwillige barmedewerkers tijdens wedstrijden en trainingen op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 18.00 tot 19.45 uur en op zaterdagochtend. Je werkzaamheden bestaan uit het schenken van drankjes, het maken van patat en snacks en het verkopen van snoep. Ook zoekt de voetbalclub vrijwilligers die het leuk vinden om te ondersteunen bij jeugdactiviteiten, zoals het kamp op 30 juni a.s.

 


Ouderen blijven steeds langer zelfstandig wonen en zorgen langer zelf voor hun boodschappen. Hoewel veel ouderen nog redelijk goed ter been zijn, is alleen boodschappen doen vaak een beproeving. Met ‘De Boodschappenclub’ georganiseerd door Aafje, Teamwijkidee Drievliet/’t Zand en Sport en Welzijn is hier verandering in gebracht. Iedere donderdag om 10.00 uur verzamelt de groep bij de Reyerheem (Torenmolen 1). Hier drinken de deelnemers een kopje koffie/thee met iets lekkers. Rond 10.30 uur wandelen zij gezamenlijk naar winkelcentrum Vlietplein voor de dagelijkse boodschappen. Nadat iedereen zijn boodschappen heeft gekocht loopt de groep met z’n allen rond 11.45 uur terug naar de Reyerheem. Connect2Act zoekt vrijwilligers die koffie drinken met de groep, meegaan met de wandeling, het winkelen en helpen bij het betalen.  

 


Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Connect2Act via 0180 – 430 440 of . Bekijk www.connect2act.nl  voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Ridderkerk.