Real time web analytics, Heat map tracking

Terugblik Nieuwjaarsreceptie Gemeente bij TV Ridderkerk

Afgelopen dinsdag 2 januari 2018 hield de gemeente Ridderkerk traditioneel weer haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in de hal van het gemeentehuis. Ook nu was de bijeenkomst weer goed bezocht door de Ridderkerkers. Voordat burgemeester Anny Attema haar toespraak hield werd er door een keur aan musici opgetreden. Zo waren er optredens van Troubadour Bart van Gerwen, een Slagwerkgroep onder leiding van Peter Lahey, het Koperkwintet Brasso, het gitaarensemble Ripasso en Muziekvereniging Excelsior Bolnes.

Na de toespraak van de burgemeester was het de beurt aan de wethouders Marten Japenga en Tineke Keuzenkamp om de vrijwilligersprijzen uit te reiken. Zij werden daarbij geholpen door zanger Guus Bok. Franny de Wit en de vrijwilligers van SchuldHulpMaatje Ridderkerk werden de winnaars van de vrijwilligersprijzen van 2017.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk van vrijdag 19 januari tot en met donderdag 25 januari telkens op de hele uren tussen 16.00 en 22.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .