Radiojeugd maakt radio en tv !

In het kader van het Brede School project waren, na vijf weken voorbereiding op woensdag 6 december 2017 een aantal kinderen onder leiding van Rio-Sarah Nederveen bezig zich voor te bereiden op een echte radio-uitzending. Jonathan, Benjamin, Dio, Damian, Jessy en Alejandro brachten onder de naam De Radiojeugd de radio-uitzending op woensdagmiddag 6 december 2017. In een reeks van 4 vlogs namen de leerlingen iedereen mee in de wereld van het radio maken.

Op woensdag 6 december tussen 14.30 en 15.00 waren zij live te horen bij Radio Ridderkerk. De vier vlogs worden in chronologische volgorde uitgezonden van maandag 25 december tot en met donderdag 28 december op de oneven uren tussen 15.00 en 23.00 uur.