Filmblok 32 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 26 december en op zaterdag 30 december 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In dit tweeëndertigste filmblok zijn 4 films opgenomen:
- Verdacht: Een speelfilm over de verdenking van moord.
- Kashgar: Een vakantiereportage over Kashgar een stad aan de zijderoute.
- Een mooi verhaal: Een speelfilm over het brengen van een mooi verhaal.
- Bij Hoog en Laag: Een natuurfilm over de waterstand in de rivier.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .