Filmblok 26 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 14 november en op zaterdag 18 november 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In dit zesentwintigste filmblok zijn 3 films opgenomen:
- Het mysterie van Kijfhoek: Impressie van het grootste rangeerterrein van Nederland.
- De Libische Woenstijn: Een rondreis door de Libische woestijn in Egypte.
- Glasfever: Reportage over hedendaagse kunst op vier locaties in Dordrecht.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .