Terugblik Burendag in Bolnes op TV Ridderkerk

Op 23 september 2017 werd Nationale Burendag ook gevierd met een gezellige en leuke Burendag in de Ridderkerkse wijk Bolnes. Middels een sfeerimpressie van deze dag wordt teruggekeken op de verschillende activiteiten die plaatsvonden. Deze impressie is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf maandag 6 t/m woensdag 8 november 2017 telkens op het oneven uur, vanaf 15.00 uur tot en met 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .