Filmblok 25 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 7 november en op zaterdag 11 november 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In het vijfentwintigste filmblok zijn 3 films opgenomen:
- De Portemonnee: Een speelfilm waarin gezocht wordt naar de perfecte man.
- Wild Temptation: Een film van 1 minuut over de verleiding.
- Wanneer: Een speelfilm over wachten.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .