Dusink Blues live bij Bluezy 2017 op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 1 juni 2017 de formatie Dusink Blues in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving toen in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

De formatie Dusink Blues is de nieuwe band rondom gitarist Kees Dusink. Zijn gelauwerde stijl en geluid komen nu nog beter tot hun recht dankzij het gitaarwerk van Stephan Bijl, de vocalen van Marc Bocken en de grooves van Marco Overkamp op drums en Donald van der Goes op basgitaar. Dusink Blues is grenzeloze energie, zichtbaar plezier en voelbare synergie. Blues vanuit de onderbuik: een uitzonderlijk dynamische band die soms fluistert, maar ook kan brullen.

Deze impressie is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf donderdag 12 t/m zondag 15 oktober 2017 telkens op het oneven uur, vanaf 15.00 uur tot en met 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.