Filmblok 21 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 10 oktober en op zaterdag 14 oktober 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In het eenentwintigste filmblok zijn 4 films opgenomen:
- Danny’s lot: Een speelfilm waarin twee vrienden elkaar na jaren weer zien.
- Last Minute Cyprus: Een reportage over Cyprus.
- Het pontje: Een documentaire over ’t pontje naar Dordrecht.
- Theodoortje (Dde Kapper): Een film naar aanleiding van het gedicht van Annie M.G. Schmidt.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .