Ridderkerk in Beweging deel 7 op TV Ridderkerk

RTV-Ridderkerk is dit voorjaar gestart met ‘Ridderkerk in Beweging’, een nieuwe serie filmpjes waarin presentatrice Sylvana Luijken de kijker de hand reikt om op een eenvoudige manier in beweging te komen en daardoor fitter en gezonder te worden. In elke aflevering van de serie wordt een oefening voorgedaan die makkelijk in de eigen omgeving nagedaan kan worden. In de komende weken verschijnt elke week een nieuwe aflevering van ‘Ridderkerk in Beweging’, zodat de Ridderkerker aan het einde van de serie een flink aantal leuke en afwisselende oefeningen kan doen.

De zevende aflevering van ‘Ridderkerk in Beweging’ met de ‘Push-Up’ wordt vanaf maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli 2017 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is dan te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 321, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk . Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .