Terugblik Food en Greenmarkt op TV Ridderkerk

Op het voormalige marktpleintje aan de Dr. Colijnstraat werd zaterdag 1 juli de derde editie van de Food en Greenmarkt georganiseerd door de Kledingbank/FoodCompany. Na de opening door wethouder Marten Japenga startte er een breed scala aan muzikale optredens met het koor Something Else.

In de vroege ochtend was het vanwege de lichte regen nog niet al te druk, maar na verloop van tijd werd het weer beter en kwam zelfs de zon een beetje door, waarmee het ook meteen drukker werd op de markt. Optredens volgden zich op van Harpe Davids, Noordzangers, Nienke Tromp, Kids Bizz, Lapre Band, Javi Escalera, Dave van der Wal en Zoe Sabee. Headliner op het podium was Justine Pelmelay. Naast muziek stond de markt in het teken van eten uit diverse culturen, zoals Afghaans, Hungaars, Peruaans, Syrisch en Nederlands. Ook waren er diverse kraampjes rondom verduurzaming, vergroening en politieke partijen SP en PvdA. Al met al weer een geslaagde markt, waarvan RTV-Ridderkerk een reportage maakte.

De film wordt uitgezonden op zaterdag 15-07 t/m vrijdag 21-07 op de oneven uren vanaf 15.00 uur tot 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk . Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .