Unicef films op TV Ridderkerk

In het Theater Het Plein werd op 11 mei de Ridderkerkse finale gehouden voor het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. De winnaar werd de film ’Geen Rechten?’, die daarna ook de regionale finale wist te winnen en naar de finale mocht op vrijdag 23 juni in Pathé Tuschinski.

Daar werd de nationale finale van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival gehouden. Van de 833 inzendingen was de Ridderkerkse film ‘Geen Rechten?’ één van de 12 finalisten. Helaas ging de winst naar een andere film, maar doordat er met zoveel enthousiasme aan alle Ridderkerkse films is gewerkt worden alle films nu ook via RTV-Ridderkerk vertoond.

De compilatie Unicef film wordt uitgezonden op zaterdag 15 juli om 16.00, 20.00 en 22.00 uur en op zondag 16 juli om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .