Internos2

Temporary Roads live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was donderdag 2 februari 2017 de band Temporary Roads te gast bij presentator Nico Bravenboer. Naast een interview traden zij ook live op. Temporary Roads is een jonge bluesband. Dit wil zeggen: jonge muzikanten met een hart voor blues.Deze impressie is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf donderdag 20 april t/m zaterdag 22 april 2017 telkens op het oneven uur, vanaf 15.00 uur tot en met 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 321, Tele2, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk . Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .