Filmblok 11 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67  heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zendt wekelijks een filmblok uit van Cine ’67. Deze week op dinsdag 18 april en zaterdag 22 april 2017 om 14.00 en 18.00 uur.

In het elfde filmblok zijn 5 films opgenomen:

-    Winter tussen Zwijndrecht en Heerjansdam - Sfeeropnamen
-    NK Sprietlopen 2005 - Verslag van de Nederlandse Kampioenschappen Sprietlopen in Puttershoek 2005
-    Komodo - Komodovaranen op het Indonesische eiland Komodo
-    Spreekwoord en gezegden- Opdrachtfilm : spreekwoorden
-    Dames met pit  - Twee vriendinnen doen een boodschap

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 321, Tele2, Vodafone, Solcon, via de mobiele APP (De Lokale Omroep) en via de website: www.rtvridderkerk.nl .