Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

JameZ the BlueZ live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 16 maart de band JameZ the BlueZ in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving toen in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden. De band JameZ the BlueZ brengt en muzikale mix van blues en funk. Het trio muzikanten heeft een berg aan ervaring.

Lees meer...

Filmblok 18 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 19 september en op zaterdag 23 september 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

Filmblok 17 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 12 september en op zaterdag 16 september 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

Ridderkerkse ‘Buitenlui’ op TV Ridderkerk

De landelijke Open Monumentendag stond dit jaar in het teken van ‘Boeren, burgers en buitenlui’, van oudsher de uitroep waarmee de stadsomroeper de aandacht van het publiek trok. Speciaal voor het thema ‘buitenlui’ maakte RTV-Ridderkerk onder regie van Kelvin Wilson twee afleveringen welke vertoond werden tijdens deze Monumentendag in paviljoen Struis op de Schans in Slikkerveer.

Lees meer...

Filmblok 16 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 5 september start het vervolg met wekelijks een filmblok van Cine ’67. Op dinsdag 5 september en op zaterdag 9 september 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...