Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Michael de Jong in Herinnering

Afgelopen zaterdag 10 maart overleed de singer-songwriter Michael de Jong in zijn slaap. De Dordtse Amerikaan werd in 1945 geboren in het Franse Fontenay uit een Franse moeder en Nederlandse vader. Van 1967 tot 1984 leefde en speelde hij in de USA. Daarna zwierf hij door Europa en verbleef in Londen, Parijs en Bremen om zich vervolgens ook nog twee jaar te vestigen in Kopenhagen. Vanaf 1988 kwam hij ‘terug’ naar Nederland. Op 16 juni 2017 werd Michael de Jong opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame.

Lees meer...

Mot Wat live bij Bluezy 2017 op TV

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 9 november de formatie Mot Wat in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden. De band Mot Wat bestaat uit vijf enthousiaste mannen die oude bluesklassiekers herschrijven en er een motwat-sausje over gooien.

Lees meer...

Claptunes live bij Bluezy 2017 op TV

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 21 september de formatie Claptunes in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving toen in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden. Claptunes zijn vier muziekvrienden, die veel ervaring hebben, maar spelen met de energie van jonge honden.

Lees meer...

Hollandse 10 met entertainer Andre Pronk

De aflevering van de maand februari van het maandelijkse tv-programma Hollandse 10 is komend weekend weer te zien bij TV Ridderkerk. Bij Radio Ridderkerk presenteert Richard Veen wekelijks het radioprogramma Lekker Hollands met daarin de Hollandse 10, maar daarnaast is er ook een maandelijkse tv-editie van dit programma, waarin het Nederlandse lied centraal staat.

Lees meer...

Mr. Boogie Woogie live bij Bluezy 2017 op TV

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 14 september 2017 Mr. Boogie Woogie in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving toen in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Lees meer...