Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Hollandse 10 met Guus Bok

De aflevering van de maand mei van het maandelijkse tv-programma Hollandse 10 is komend weekend weer te zien bij TV Ridderkerk. Bij Radio Ridderkerk presenteert Richard Veen wekelijks het radioprogramma Lekker Hollands met daarin de Hollandse 10, maar daarnaast is er ook een maandelijkse tv-editie van dit programma, waarin het Nederlandse lied centraal staat. In deze editie ontvangt Richard de Ridderkerkse zanger Guus Bok, die zijn nieuwe single ‘Alles Komt Goed’ presenteert.

Lees meer...

49 Minutes live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy wa op donderdag 9 maart 2017  de band 49 Minutes in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving dan in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden. 49 Minutes is een nieuwe Zuid-Hollandse bluesband, die met respect voor traditie de muzikale grenzen en mogelijkheden van de blues opzoekt.

Lees meer...

Filmblok 15 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67  heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zendt wekelijks een filmblok uit van Cine ’67. Deze week op dinsdag 16 mei en zaterdag 20 mei 2017 om 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

Kampioenschap Slikkerveer op TV Ridderkerk

Voetbalvereniging sv Slikkerveer werd op 30 april 2017 kampioen in de derde klasse D na een 2-0 overwinning op AGE-GGK. Na afloop van de wedstrijd werden de spelers gehuldigd door de KNVB en zijn er interviews gemaakt met trainer Danny Wijnstekers, aanvoerder Steven van Dongen en Slikkerveer-voorzitter Joop van Ettinger.

De film wordt uitgezonden van donderdag 11 mei tot en met zondag 14 mei telkens op de hele uren vanaf 16.00 tot 22.00 uur.

Lees meer...

Filmblok 14 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67  heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zendt wekelijks een filmblok uit van Cine ’67. Deze week op dinsdag 9 mei en zaterdag 13 mei 2017 om 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...