Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Jacklust bij RTV-Ridderkerk

Aan het begin van dit jaar speelde de Rotterdamse sleezepunk formatie Jacklust in het radioprogramma De B-Kant in de studio bij Radio Ridderkerk. Programmamaker en presentator Bob den Breeijen ontving het kwartet Jacklust dat haar nieuwe album ‘Prepare for War’ liet horen aan het aanwezige publiek.

Lees meer...

Ridderkerk in Beweging deel 7 op TV Ridderkerk

RTV-Ridderkerk is dit voorjaar gestart met ‘Ridderkerk in Beweging’, een nieuwe serie filmpjes waarin presentatrice Sylvana Luijken de kijker de hand reikt om op een eenvoudige manier in beweging te komen en daardoor fitter en gezonder te worden. In elke aflevering van de serie wordt een oefening voorgedaan die makkelijk in de eigen omgeving nagedaan kan worden. In de komende weken verschijnt elke week een nieuwe aflevering van ‘Ridderkerk in Beweging’, zodat de Ridderkerker aan het einde van de serie een flink aantal leuke en afwisselende oefeningen kan doen.

Lees meer...

Unicef films op TV Ridderkerk

In het Theater Het Plein werd op 11 mei de Ridderkerkse finale gehouden voor het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. De winnaar werd de film ’Geen Rechten?’, die daarna ook de regionale finale wist te winnen en naar de finale mocht op vrijdag 23 juni in Pathé Tuschinski.

Lees meer...

Terugblik Food en Greenmarkt op TV Ridderkerk

Op het voormalige marktpleintje aan de Dr. Colijnstraat werd zaterdag 1 juli de derde editie van de Food en Greenmarkt georganiseerd door de Kledingbank/FoodCompany. Na de opening door wethouder Marten Japenga startte er een breed scala aan muzikale optredens met het koor Something Else.

Lees meer...

Terugblik Bluezy Bluesfestival bij TV Ridderkerk

Op 1 april 2017 werd de veertiende editie van het Bluezy Bluesfestival gehouden in De Fakkel. Het werd voor de muziekliefhebbers weer genieten van verschillende muzikale hoogtepunten. RTV-Ridderkerk maakte er een samenvatting van, waarin muziek is te zien van Little Steve & The Big Beat, de Amerikaanse zangeres Sugar Queen met haar internationale band, de Dynamite Blues Band, de Engelse Conny Lush Band, King Of The World, het Amerikaanse Imperial Crowns en slotact My Brainbox met Jan Akkerman en Bert Heerink.

Lees meer...