Internos2

Felicitaties op TV

Er doen zich vele gelegenheden voor die een felicitatie waard zijn zoals het behalen van een rijbewijs, diploma, jubileum, nieuw huis, promotie, nieuwe baan, verloving, communie, verjaardag etc. Hieronder vind u enkele voorbeelden om uw felicitatie op een klinkende manier over te brengen via de kabelkrant van TV Ridderkerk.

Uw feliciatatie wordt uitgezonden tussen de rubrieken en is 15 seconden in beeld per uitgezonden cyclus.  Adverteren is bij ons mogelijk: 3 dagen voor € 15,00.

Heeft u interesse, stuur dan uw gewenste tekst en uitvoering per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag ook vermelding van uw adres gegevens en telefoonnummer.

Voorbeeld 1: Gefeliciteerd

gefeliciteerd-1

Voorbeeld 2: Gefeliciteerd

gefeliciteerd-2

Voorbeeld 3: Gefeliciteerd

gefeliciteerd-3

Voorbeeld 4: Hoera ! Een Jongen !

hoera-een-jongen

Voorbeeld 5: Hoera ! Een meisje !

hoera-een-meisje

Voorbeeld 6: Geslaagd !