Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Remise HBM Dakbedekking/Taveri

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben afgelopen vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Salamanders uit Wateringen verzuimd een flinke stap te zetten in de richting van de play-offs. Ondanks dat de tegenstander met slechts twee man aan de start verscheen en de Ridderkerkers derhalve al met 3-0 voor stonden alvorens er een bal werd geslagen, wist de thuisclub niet te profiteren en werd er een 5-5 gelijkspel behaald.

 

Invaller Sami Jassim die de afgelopen jaren steeds verdienstelijke invalbeurten heeft was ook ditmaal succesvol met een winstpartij in het enkelspel. Ook Patrick Weijers wist nog een partij in winst om te zetten. Robert Beenes bleef buiten de cadeau gekregen winstpartij met lege handen. Het dubbelspel leverde een nederlaag op voor het koppel Beenes/Weijers.

 

Door de remise wist HBM/Taveri niet in te lopen op directe concurrent Salamanders en is er met slechts een wedstrijd te gaan in het reguliere gedeelte van de competitie nog een zeer kleine kans dat HBM/Taveri de play-offs kan halen. Dan zal er komende vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Vriendenschaar uit Gouda met ruime cijfers gewonnen moeten worden en mag HBM/Taveri slechts hopen dat Salamanders wat steekjes laat vallen.