Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

KCR sluit zaalseizoen verliezend af

Voor de voorjaarsvakantie speelde KCR zich nog veilig tegen GKV/Enomics. Niet alleen de laatste wedstrijd van het seizoen werd afgelopen zaterdag gespeeld, maar ook de laatste wedstrijd in sporthal De Fakkel, de laatste keer dat Martijn Gorter de scores omriep en ook werd afscheid genomen van Kelly Slikboer. Slikboer moet haar korfbalschoenen wegens een knieblessure aan de wilgen hangen. KCR wist deze laatste wedstrijd helaas niet winnen en gaf degradant Rust Roest nog twee punten cadeau.

 

Rust Roest kwam al snel op een 0-2 voorsprong. KCR herpakte zich echter enigszins en nam de leiding over tot 10-7. Vervolgens zakte de ploeg van Glenn de Vries weer in en wist Rust Roest bij rust weer op gelijke hoogte te komen: 11-11.

 

 

Na rust keek de thuisploeg alleen nog maar tegen een achterstand aan. Van 11-11 ging de stand naar 12-16. De AKOMAR Shipping-formatie leek vervolgens de draad weer op te pakken en kwam opnieuw terug tot 16-16. In de laatste vier minuten van de wedstrijd scoorde Rust Roest echter nog drie keer, waardoor de eindstand werd beslist op 16-19.

 

Geen beste wedstrijd van de Ridderkerkers, zeker met het vooruitzicht naar het veld. Daar moet de ploeg van De Vries aan de bak om niet te degraderen naar de Eerste Klasse. Met slechts 1 punt ziet het er slecht uit voor KCR. Er moeten minstens 10 punten behaald worden om te handhaven. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 31 maart tegen BEP. Aanvang in Purmerend: 15.30 uur.