Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Doelpuntloos punt voor RVVH

RVVH heeft aan de uitwedstrijd in Katwijk aan de Rijn tegen FC Rijnvogels een punt overgehouden. Op een bij vlagen koud sportpark De Kooltuin eindigde de wedstrijd zoals hij was begonnen. Beide ploegen schoten met het ene punt niet veel op.


Gestreden werd er echter wel door beide ploegen, maar het vele (onnodige?) balverlies maakte dat het als wedstrijd zeker niet de beste was die beide teams op de kunstmat legden. Voor de rust had RVVH duidelijk het betere van het spel. De Herculanen vonden elkaar wat gemakkelijker en combineerden beter dan de in zwaar weer verkerende tegenstander. De degradant uit de derde divisie wil zo snel mogelijk terug maar kan dat nog niet waarmaken en dat kostte trainer Hein van Heek vorige week de kop. Daardoor lag er wel wat druk op de thuisploeg, wat in het spel was terug te zien.

RVVH creëerde voor de rust dan ook de beste kansen. Een vrije trap die door Sanzio Dieterich werd teruggelegd naar Jessie Proost werd door laatstgenoemde maar net naast geschoten. Proost kwam even later ook met de voorzet op Wouter Swart maar zijn kopbal viel ten prooi aan keeper Wesley de Ruiter. Daar FC Rijnvogels gaandeweg de eerste helft wel wat beter in de wedstrijd kwam, en met een altijd gevaarlijke Joost Leonard in de gelederen, moest RVVH achterin zeker attent blijven waar echte uitgespeelde kansen uitbleven. Zo werd de rust bereikt met 0-0.

Direct na de rust een koude regenbui die van korte duur was gelukkig. Hierna wel gelijk de grootste kans voor de thuisploeg toen na een mooie combinatie Romano van der Stoep werd vrijgespeeld en alleen voor Danny Spelde verscheen. Spelde bleef goed naar de bal kijken en wist het duel in zijn voordeel te beslissen. Even later een goede combinatie van RVVH over de rechterkant waarbij Papito Merencia Dieterich wegstuurde. Helaas kon Dieterich de bal onvoldoende controleren anders had er veel meer ingezeten dan slechts een achterbal.

Op het uur werden bij RVVH twee nieuwe frontsoldaten ingebracht ten einde de patstelling te kunnen doorbreken. Maar juist daarna waren de beste mogelijkheden voor de “Kooltuinstrijders”. Eerste kopte Robbin van Dijk na een corner maar net naast en klein kwartier voor tijd was daar de kopbal op de lat van aanvoerder Kevin Wijmer die een goede doorkopbal van Leonard na een corner richting tweede paal wist te verlengen. De dwarsligger bracht dus redding. Tussendoor had Guytano dos Santos het van afstand geprobeerd maar zijn schot verdween net naast. Uit de corner was invaller Djim Kammerman nog dichtbij een treffer. In de slotfase was er een schietkans voor invaller Jaap van Duijn maar dat kon Spelde niet verrassen waar aan de andere kant invaller Diego Rietveld maar net naast de kruising poeierde. Zo bleef het dus na twee minuten blessuretijd bij 0-0.

Beide ploegen blijven dus op de één na laatste trede van de ranglijst staan maar liepen wel een puntje weg van de rode lantaarndrager Argon. Positief voor de Ridderkerkers is echter wel dat de derde keer in vier competitiewedstrijden de nul achterin werd gehouden. Daar kan op worden doorgepakt in de komende weken. Volgende week ontvangt RVVH thuis om 14.30 uur de bijna ongenaakbare koploper Noordwijk.

FC Rijnvogels – RVVH 0-0

Scheidsrechter B. van Rijsbergen gaf geel aan de Vlugt, Ampong en Staal (allen FC Rijnvogels) en aan Rietveld (RVVH).

Opstelling RVVH: Spelde, Kloppert, Yekhlef, Swart, Rodriques de Pina, Merencia, Proost, Dos Santos, De Jesus (60. Rietveld), Eyongakpa (60. Kammerman) en Dieterich.