RVVH bekert verder, Slikkerveer gestaakt

RVVH heeft afgelopen dinsdagavond de volgende ronde bereikt van de KNVB-districtsbeker. RVVH nam het in Vlaardingen op tegen Zwaluwen Vlaardingen, dat ook in de hoofdklasse A uitkomt. De thuisclub versloeg afgelopen zaterdag nog verrassend koploper Noordwijk met 2-1.

In het duel tegen RVVH werd de rust bereikt met 0-0. Na de thee opende RVVH-speler Pepito Merancia de score. In blessuretijd bepaalde Djim Kammerman de eindstand op 0-2 en plaatste RVVH zich voor de volgende ronde.

Afgelopen dinsdagavond speelde Slikkerveer haar KNVB-districtsbekerduel uit bij sv Charlois. De wedstrijd uit de tweede ronde van de KNVB-beker (West II) werd echter na 68 minuten spelen gestaakt door de scheidsrechter Ferreira. Op dat moment raakte scheidsrechter Ferreira geblesseerd en kon hij de wedstrijd niet afmaken. Op dat moment was de stand nog 0-0. Een nieuwe datum voor het vervolg van dit duel is nog niet bekend.