Finale Drechtsteden circuit bij Oudelande

A.s. zondag 12 november zullen op het sportpark van T.V. d’Oudelande de finalewedstrijden plaatsvinden van het Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit. Kinderen die afgelopen jaar aan minimaal vier toernooien hebben deelgenomen bij acht aangesloten verenigingen konden daarbij punten verdienen voor het Tenniscircuit. De aangesloten verenigingen zijn naast T.V. d’Oudelande: C.C., TV TOP, Alblasserdamse TV, TV Hiaten, Dash’35, TV Heer Jan, en TV Barendrecht.

De finalewedstrijden worden gespeeld in de leeftijdscategorieen t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Namens T.V. d’Oudelande hebben zich de volgende kinderen geplaatst: Nathalie Zwier, Dejan Popovic, Bonno Gobee, Haylie Young en Mandy Mil. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur.