Saturnus’72 handbaljeugd maakt vliegende start met een leuke actie

De zaal competitie voor de jeugdige handballers van Saturnus’72 is vliegend van start gegaan. Dat het nationale team het leuke handbalspel bekender en populairder heeft gemaakt was wel duidelijk. Waar de handballers begin dit seizoen starten met 3 teams spelen er nu al 5 jeugdteams in de competitie. Van de jongste jeugd tot aan de pubers, op het veld en in de zaal zien we steeds meer kinderen, en dat ziet er sportief en gezellig uit.

Actie
Voor dit jaar heeft Saturnus nog een leuke actie. Je kan gratis trainen in de maand november en als je lid wordt mag je ook in december gratis mee doen, je betaalt dan pas vanaf januari 2018!

Je kunt al trainen vanaf 6 jaar (2013). De trainingstijden zijn op;

Maandag :
18.00 uur D en C jeugd (9 t/m 14 jaar)
18.30 uur Jongens B (15 en 16 jaar)
19.30 uur Meisjes B (15 en 16 jaar)

Woensdag :
17.00 uur H en F kinderen (5 t/m 8 jaar)
17.30 uur D jeugd (9 t/m 12 jaar)
18.00 uur Meisjes C (13 en 14 jaar)
18.30 uur Jongen B (15 en 16 jaar)

Vrijdag :
18.30 uur Meisjes B (15 en 16 jaar)

Ben jij stoer, behendig, sportief en gezellig? Ga dan eens meedoen!