RVVH wint van Rijsoord met 1-0

In de finale van het Ridderkerk Toernooi stonden de twee Ridderkerkse hoofdklassers tegenover elkaar. In de 25-st minuut opende Wilco Oudenaarden de score, nadat de Rijsoordse defensie niet adequaat ingreep. In het restant van de eerste helft bleef RVVH een overwicht houden.

Na de thee was het Rijsoord dat de bovenliggende partij was, maar zonder Mike van Gool kon het weinig kansen afdwingen. Naarmate het duel vorderde kwam RVVH ook weer meer aan aanvallen toe. Wilco Oudenaarden kopte een corner op de lat en er waren nog enkele kansen om de score te verhogen, maar het bleef bij de 1-0.

2017 08 12Rijsoord RVVH02

2017 08 12RidderkerkToernooiDarlisonGerardusbestespeler

Na afloop van de wedstrijden van het Ridderkerk Toernooi vond op het veld de huldiging plaats. Darlison Gerardus van Rijsoord werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi door Ramon de Borst, voorzitter van Rijsoord.

2017 08 12RidderkerkToernooiJacquesvanderLindenBokaal

2017 08 12RidderkerkToernooiwinnaarRVVH

Gemeenteraadslid Gert van Nes van Leefbaar Ridderkerk overhandigde de Jacques van der Linden Bokaal aan RVVH-aanvoerder Robert Kooiman, die de cup weer in de prijzenkast mag zetten aan de Sportlaan, waar die het afgelopen jaar nog aan de Vlasstraat had gestaan. Al met al weer een geslaagd Ridderkerk Toernooi, dat op zaterdag mede door het zonnige weer flink wat bezoekers naar de Vlasstraat had getrokken.

Foto's: Roelie 't Jong