Rijsoord treft RVVH in finale Ridderkerk Toernooi

In het tweede duel van het Ridderkerk Toernooi tussen RVVH en Bolnes was het een eenzijdig duel. RVVH, dat niet in haar sterkste opstelling speelde had niet veel problemen met Bolnes. Al na 15 seconden stond Nedley Fortes oog in oog met doelman Ben Arends van Bolnes, die goed redde.

Ook vlak daarna was RVVH dicht bij de openingstreffer, maar moest het publiek tot de zestiende minuut wachten. Uit een snelle tegenaanval was het Shamir Jesus, die de hoek voor het uitzoeken had en de 1-0 aantekende. Verder kon er nog een schot worden genoteerd van Djim Kammerman op het doel van Arends, maar was het duel verder niet hoogstaand.

2017 08 09RVVH Bolnes2

2017 08 09RVVH Bolnes3

In de tweede helft zette de vrijstaande Djim Kammerman RVVH in de 54-ste minuut op 2-0 en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. In de 62-ste minuut bracht Nedley Fortes de eindstand van 3-0 op het scorebord. Diep gestuurd kapte hij de uitkomende doelman uit en schoot de bal beheerst binnen. De rest van de wedstrijd was matig, maar RVVH hoefde niet perse meer en Bolnes kende teveel fouten in de passing. Door dit eindresultaat treffen Slikkerveer en Bolnes elkaar komende zaterdag aan de Vlasstraat in het duel om de derde en vierde plaats. Titelverdediger Rijsoord en RVVH treffen elkaar in de finale.

2017 08 09RVVH Bolnes4

2017 08 09RVVH Bolnes5