Rijsoord naar finale Ridderkerk Toernooi

De eerste wedstrijd in de strijd om het Ridderkerk Toernooi tussen Slikkerveer en gastheer Rijsoord was de hoofdklasser van trainer Gijs Zwaan een maatje te groot voor de tweedeklasser van trainer van trainer Danny Wijnstekers.

Al in de 8-ste minuut zette Zepp Jacobs Rijsoord al op een 0-1 voorsprong. In de 17e minuut tikte Siebren Hoekstra eenvoudig de 0-2 binnen. In de 23-ste minuut duwde Rivaldo Rodrigues een kopbal van Cas Leenders op de doellijn binnen: 1-2. Dat bleek ook de ruststand te zijn.

Na de thee bleef het spel zich voornamelijk op het middenveld afspelen. Negen minuten voor tijd strafte Khalid Rahli geklungel in de Slikkerveerse defensie af en schoot van dichtbij binnen. Twee minuten voor tijd werd Ibrahim El Koubai onderuit gegleden in de zestien, waarna Ard Hartman vanaf elf meter via de paal hard en hoog binnenschoot. Daarmee werd de eindstand bepaald op 1-4 en staat Rijsoord komende zaterdag om 14.30 uur in de finale en speelt Slikkerveer om 12.00 uur in de strijd om de derde en vierde plaats.

2017 08 08Rijsoord Slikkerveer1

Woensdag 9 augustus wordt om 19.30 uur het tweede duel van het Ridderkerk Toernooi gespeeld aan de Vlasstraat tussen RVVH en Bolnes.

Foto's Roelie 't Jong