Succesvolle eerste editie Roller Night Bolnes

Woensdag 5 juli organiseerde Sport en Welzijn (SenW) in samenwerking met het Wijkideeteam Bolnes de eerste editie van de Roller Night in Bolnes. Verschillende doelgroepen skaten, stepten, of skateboarden langs de 8 kilometer lange historische route van Bolnes.

De tour stond gepland op woensdag 7 juni, maar werd door weersomstandigheden afgelast. Toch werd de gekozen route op 5 juli afgelegd door een selecte groep deelnemers, die onderweg konden genieten van de natuur, de wijk en de rivier. Swingend skaten, steppen of skateboarden behoorde ook tot de mogelijkheden, omdat men kon genieten van de laatste zomerse hits tijdens de tour. In de pauze aan de Werfkade dronk de groep wat en kon genieten van het mooie uitzicht en de frisse lucht.

“De deelnemers gaven aan de activiteit leuk te hebben gevonden en waren enthousiast. Er werd genoten en gelachen. Er is mij een paar keer gevraagd of het nog een keer georganiseerd wordt”, vertelt Jerry Tieleman van SenW. “Waarschijnlijk organiseren we in augustus en september nog twee edities. Uiteraard hopen we dan op veel deelnemers, zodat we met zijn allen een mooie route kunnen skaten”, vervolgt hij zijn verhaal.

Ook in de zomervakantie organiseert SenW activiteiten voor verschillende doelgroepen. Bekijk www.sportenwelzijn.nl  voor meer informatie.