Ribad hele zomer open

Ook dit jaar organiseert de Ridderkerkse Badmintonvereniging Ribad in juli en augustus 'zomeravond-badminton'. Dit houdt in dat iedereen boven de 16 jaar van harte welkom is in Sporthal Drievliet te Ridderkerk. De deuren van de sporthal zijn op donderdagen vanaf 20 uur geopend voor wie in de regio badmintont of puur recreatief een shuttle wil slaan.

Deelnemers zoeken zelf een aantal medespelers en spelen op de banen die vrij zijn. Ribad-spelers en gasten spelen zo afwisselend met en tegen elkaar. De regels worden bij binnenkomst nader toegelicht. Ribad benut met dit initiatief al meerdere zomers op rij de zomermaanden op sportieve wijze, waar vele verenigingen hun deuren sluiten voor een zomerstop. Meespelen kan eenmalig of elke donderdagavond voor 4 euro per persoon per avond. Voor vragen kunnen spelers terecht per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.