Slikkerveer 7 met 7 tegen 7 voetbal

Bij voetbalvereniging sv Slikkerveer wordt komende zaterdag 17 juni het jaarlijkse 7 tegen 7 voetbal gehouden. Tussen 10.00 en 17.00 uur gaan maar liefst 20 seniorenteams op het Reijerpark de strijd aan om de felbegeerde eerste plek tijdens de 13e editie van dit toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan.

Er zijn diverse voetbalclubs uit deze regio vertegenwoordigd. Zo spelen er teams van Slikkerveer mee, maar daarnaast zijn er ook teams van RVVH, Rijsoord en DRL, VVGZ, VUC, Capelle, Spijkenisse, Pernis en Groote Lindt. De vorige editie werd gewonnen door VVGZ en zij zullen er dit jaar alles aan doen om toernooi wederom op hun naam te schrijven. De organisatie van het toernooi is in handen van Slikkerveer 7.

De prijsuitreiking zal dit jaar muzikaal ondersteund worden door Guus Bok, huiszanger van Fox Sports en bekend van onder andere het nummer Rotterdam Leeft In Mij. Een toernooi kan niet gehouden worden zonder sponsoren. De volgende bedrijven zijn medeverantwoordelijk voor het realiseren van dit toernooi: Frankie Reclame, Blouw Afbouw, Blokpoel Maatwerk, Eurokor Barging BV, Slikkerveer Vastgoed en Verbaas & ZN Dakbedekking. Schroom dus niet om het Sportpark Reijerpark te bezoeken voor een gezellige voetbaldag, zoals voetbal hoort te zijn.