Internos2

Fiets, wandel of zwem mee

Iedereen is bekend met de aloude traditie van de avondvierdaagse. Maar waarom zou je niet ook vier dagen gaan fietsen of gaan zwemmen? Met die gedachte sloegen de Avond4daagse, de Fiets4daagse en zwembad DE Fakkel vorig jaar de handen ineen en organiseerden zij gezamenlijk het ‘Beweegtrio’ van Ridderkerk. Dit jaar staat de derde editie alweer op stapel.

Het beweegtrio bestaat uit drie evenementen en wordt afgetrapt met de Avond4daagse die begint op maandag 29 en eindigt op donderdag 1 juni. Elke avond ga je van start om 18.45 uur vanuit het Reijerpark en op donderdag vanaf het Koningsplein. Je kunt kiezen voor een afstand van 5 of 10 kilometer. De juiste motivatie? Schrijf je dan nu in!

Ben je niet zo’n wandelaar? Dan kun je van 19 t/m 22 juni meedoen aan de Fiets4daagse. Doe het rustig aan met 15 kilometer of daag jezelf uit door te kiezen voor de 30 of zelfs de 60 kilometer. Inschrijven kan vanaf 27 mei a.s.

En als je dan toch zo goed aan je conditie hebt gewerkt, kun je de volgende maand gelijk door naar de Zwem4daagse in zwembad De Fakkel. Deze vindt plaats van 3 t/m 7 juli van 16.00 tot 20.00 uur. Een gedeelte van de € 12,50 inschrijfkosten gaat naar een nieuw speeltoestel in De Fakkel en inschrijven is mogelijk vanaf 1 mei a.s. bij de kassa van De Fakkel.

Kijk voor meer informatie, zoals inschrijflocaties en kosten, op www.sportenwelzijn.nl . Schrijf je op tijd in en profiteer van korting bij de Avond4daagse en de Fiets4Daagse.