Internos2

ASWH weer het eindstation voor vv Rijsoord

En wederom was Rijsoord gekoppeld aan ASWH in een bekertoernooi. (Regio Rijnmond Cup) Ook ditmaal betekende dat het eindstation voor Rijsoord. De huid werd echter wel duur verkocht. Bij rust was het nog 0-0. ASWH had dan misschien een veldoverwicht en wat kleine kansjes maar de grootste kansen op een voorsprong waren toch echt voor Rijsoord. Maar Het lukte Khalid Rahli en Mike van Gool net niet om de bal tussen de palen te krijgen.

Ook na de rust bleef Rijsoord goed van zich afbijten maar kwam ASWH via Bart Duprez na zo'n 20 minuten op 1-0. Binnen 5 minuten zorgde Chris Promes voor de gelijkmaker. Toch zou ASWH in het laatste kwartier via opnieuw Bart Duprez (2x) en Peter de Lange de einduitslag van 4-1 op het scorebord laten verschijnen. Een verwacht resultaat maar  uiteindelijk wel een beetje geflatteerd.

Laat dit maar de opmaat zijn voor een goed slot van de competitie.